Inloggen Account aanmaken

Over werkendemoeders.mirro.nl

Over werkendemoeders.mirro.nl

Je kunt jezelf trainen in het creëren van een goede balans tussen aandacht voor je kinderen en je werk en zorgen voor jezelf.

Deze site biedt werkende moeders handvatten om mentaal gezond te blijven. In de zelfhulpmodule krijg je tips en oefeningen om op eigen kracht de balans te vinden en te behouden. Je kunt je ook laten inspireren door de persoonlijke verhalen van andere werkende moeders. De module doorloop je zelfstandig (zonder begeleiding van een zorgprofessional), op het moment dat het jou het beste uitkomt.

Werkendemoeders.mirro.nl ontwikkeld door experts

De inhoud van deze site is ontwikkeld door Lidian Schalen van GGZ Drenthe met betrokkenheid van ervaringsdeskundigen. Bij het vormgeven van de inhoud van de module is gebruik gemaakt van de inzichten uit de positieve psychologie, ACT (Acceptance en commitment therapy), cognitieve gedragstherapie en mindfulness. Onderwerpen die in de module aan de orde komen zijn:

  • Aandacht voor jezelf: goed voor jezelf zorgen is een voorwaarde om de zorg voor anderen vol te kunnen houden.
  • Stress & ik: wat gebeurt er bij jou als je gestrest raakt? En laat jij het weten als je hulp nodig hebt?
  • Opladen: Goed voor jezelf zorgen is een voorwaarde om voor jezelf en je kinderen prettiger in de omgang te zijn.
  • Acceptatie: Sommige dingen zijn niet te veranderen. Dan is het handiger om te kijken hoe je hiermee wilt omgaan in plaats van je ertegen te verzetten.

Stichting mirro

Dit is een website van Stichting mirro. Mirro ontwikkelt en beheert websites met online zelfhulp over verschillende thema’s. Mirro is een stichting zonder winstoogmerk. Meer informatie over mirro vind je bij ‘Over Stichting mirro‘ en op www.mirro.nl.